Helkroppsvaxning

Hela ben + Hela armar + Bikini eller Brasiliansk + Armhålan + Överläpp.
Du kan även göra ett anpassat paket efter dina önskemål.


Brasiliansk/Intimvaxning

Basiliansk vaxning/intimvaxning där man tar bort allt hår.


Sugaring/Sockervax

Sugaring / Sockervax Armar 20 min

Sugaring / Sockervax Armhåla 20 min

Sugaring / Sockervax Bröst / Rygg 25 min

Sugaring / Sockervax Halva ben 30 min

Sugaring / Sockervax Hela ben 40 min

Sugaring / Sockervax Ansikte 25 min

Sugaring / Sockervax Svank 15 min

Sugaring / Sockervax Brasiliansk (kvinnor) 35 min


Före/Efter Vaxning

Inför din brasilianska vaxning

Hårlängden är viktig, för att uppnå bästa resultat vid din brasilianska vaxning är det viktigt att längden på det hår som du vill vaxa är ca-5mm långt. Om du får ett nyp tag i håret med fingrarna är det tillräckligt långt. Vi rekommenderar att du vaxar dig var 4-5:e vecka. Då optimeras det hårfria resultatet med minimal smärta vid själva vaxningen. Väntar du längre hinner håren rota sig och känslan kommer att liknas vid din första brasilianska vaxning. Då håret har 3 olika faser betyder det att du vid ditt första vaxnings tillfälle hamnar mitt i alla växtfaser. Det medför att några strån kommer att fortsätta växa eftersom de inte nått till hudytan ännu. Dessa strån är få och kommer att följa med vid nästa tillfälle du gör brasiliansk vaxning. Vårt mål är ett så hårfritt resultat som möjligt. Regelbunden brasiliansk vaxning medför en tunnare strån och glesare utväxt av håret. Det är helt naturligt att känna sig nervös när du ska göra din första brasilianska vaxning. Men vi är här för dig och kommer att ta hand om dig på bästa- och mest professionella sätt.

Att tänka på:

– Var nyduschad. God hygien är väldigt viktigt vid brasiliansk vaxning

– För bästa resultat rekommenderas 2v utväxt efter rakning eller 4-5v efter din senast utförda brasilianska vaxning.

Är håret mer än 6mm bör du ansa det något för att underlätta vaxningen

– Du skall ej vaxa dig om du har infektion av svamp, virus eller bakterier, sår, sprickor eller blåsor i underlivet

-Vi utför behandlingen enbart på kvinnor

Graviditet & Menstruation

Det är inget hinder att göra en brasiliansk vaxning eller annan vaxning om du är gravid eller har menstruation. Du kan dock vara lite mer smärtkänslig än normalt. Vi håller högsta klass på noggrannhet och professionalitet samt hygien när du vaxar dig hos oss oavsett. I samband med menstruation använder du tampong vid din vaxning. Första gången du gör en brasiliansk vaxning kan det upplevas mer smärtsamt. Detta på grund av att håren är grova och att de sitter hårt i hårsäckarna. Om du regelbundet gör en brasiliansk vaxning blir håret tunnare och de kommer inte att sitta lika hårt i hårsäckarna, vilket betyder att det upplevs mindre smärtsamt än första gången. Om du sedan låter vaxa dig regelbundet (var 4-5:e vecka) tröttas hårsäckarna ut alltmer och behandlingen blir med tiden så gott som.

Efter din brasilianska vaxning

Efter brasiliansk vaxning under 24 timmar bör man avstå från direkt solljus, solarium, träning, tajta kläder samt pool med klorerat vatten eftersom hårsäckarna är öppna och därmed mer mottagliga för bakterier. Undvik även parfymerade krämer, använd gärna bomullstrosor och duscha helst i svalt vatten. De flesta kunderna upplever inte några problem efter vaxning men för vissa kan hudirritation eller lindrig rodnad uppstå , särskilt efter sin första vaxning, detta lägger sig inom ett par dygn.